2Reach erbjuder förutom Level Up även innovativa lösningar för byggnader i form av balkongsystem med unika compositplattor tillverkade i Sverige, säkerhetslösningar för säker inpassage i byggnader, trappsystem och stålkonstruktioner samt konstruktörstjänster för att få fram CAD/CAM baserade ritningar.

Stålkonstruktion

2Reach har egna konstruktörer med lång erfarenhet av att konstruera en rad olika typer av stålkonstruktioner. Dessa produceras industriellt i vår egen verkstad som har stor kapacitet. Vi arbetar flexibelt utifrån våra kunders specifika behov och önskemål.

klicka för mer information

Säkerhetslösningar

Systemet ONELOQ är smidigt, tar liten plats och är byggt för att kunna installeras enkelt och snabbt. Det ger högre säkerhet än äldre system samtidigt som momenten vid användning blir färre.

klicka för mer information

Trappsystem

Med egen konstruktionskompetens och verkstad erbjuder vi oss att konstruera och leverera färdiga system med korta ledtider. Våra konstruktörer kan anpassa systemen till specifika krav och behov.

klicka för mer information

Balkongsystem

Balkongsystemen vi erbjuder tillverkas med en svensk patenterad metod. Lättviktsbalkongplattorna i kompositmaterial som används är tillverkade i Sverige och det finns stora möjligheter att anpassa design och göra tillval av olika slag.

klicka för mer information